Møbellæder

Vi kan tilbyde en bred vifte af møbellædertyper, både fra lager og som forhandlere af mange kvaliteter, farver og tykkelser. Send os evt. et klip af det, du søger og vi matcher det op med en tilsvarende artikel. Udover de nedenfor beskrevne artikler forhandler vi mange andre spændende lædertyper fra andre leverandører.

Møbellæder Der er ingen produkter i denne kategori.

Underkategorier

 • Anilinlæder

  ANILIN – uddrag af Møbelgarantien's læderbeskrivelse:
  Anilinlæder er gennemfarvet og overfladen er som udgangspunkt ganske nøgent. I nogle tilfælde har læderet dog fået en let, smudsafvisende overfladebehandling i form af en tynd imprægnering. Alle naturmærker vil være synlige på huden, hvilket samtidig betyder, at huden fortsat ånder. Dette bidrager i høj grad til læderets komfort og eksklusivitet. Læderet er blødt, lækkert og smidigt. Lysægtheden er ikke høj, som regel 4 og derunder, hvorfor det bør beskyttes mod direkte lys. Det opsuger let væsker og fedt f.eks. fra håret og det bliver ofte mørkere i brug, med andre ord får det med tiden patina. Det vedligeholdes på samme måde som overfladebehandlet læder.

 • Semianilin læder

  SEMIANILIN – uddrag af Møbelgarantien's beskrivelse:
  Semianilin læder har fået et tyndere lag farve og overfladefinish i forhold til den dækfarvede læder. Denne behandling gør læderet mere modstandsdygtigt og nemmere af vedligeholde. Samtidig beholder læderet sin gode siddekomfort. Fordelen ved semianilin er, at det kombinerer det naturlige look, som kendetegner anilinlæder, med en god holdbarhed og en nemmere vedligeholdelse. Semianilin tåler hårdt slid og er knap så modtagelig over for fedtstoffer og lys som Anilin.

 • Dækfarvet læder

  DÆKFARVET LÆDER– uddrag af Møbelgarantien's beskrivelse: Dækfarvet læder har højere lysægthed end anilinlæder, da dækfarvet læder er overflade­behandlet. Det modstår de fleste brugspåvirkninger og er let at vedligeholde. Læderet har fået påført et lag med farve samt et lag med en transparent overfladefinish for at gøre læderet mere modstandsdygtigt overfor snavs, pletter og væsker. Dækfarvet læder er normalt enten slebet eller printet. Dette medfører, at kun meget få naturmærker kan ses på overfladen.

 • Teknisk læder

  Møbelhuder med specielle egenskaber og særlige certificeringer, der lever op til de specifikke krav for fly- og automobilindustrien.